Fredag

Efter mycket väntan så ringde Mackan från Siba upp. Då hade jag hunnit med att ringa till Acer i Sverige och fått konstaterat att datorn jag väntar på finns för leverans den 23:e november. Tvärtemot vad Mackan och Pirre sagt alltså.

Idag så ska jag ringa upp Acer igen, bara för att trippelkolla detta med leveransstatusen. Mackan la en beställning på en travelmate3022 igår allafall. Spännande fortsättning följer, eller inte så spännande men frustrerande.

GB och Sic kom hit igår. Mycket god mat och dricka. De skulle på konsert i Globen, nån blandvariant med många hårda grabbar. H skulle också på konsert men en helt annan.

När galningarna hade lämnat min lägehet så ringde Toker. Han kan ju lite om datorer så han är rätt människa att prata med gällande mitt försäkringsärende, tyckte jag allafall. Han tog en bira och tyckte att livet var rätt värdelöst och jag lyckades få honom på lite bättre humör Alltid lika kul när man kan underlätta för andra!!

Toker skickade bilder på kattungar som han har fått. Såååå sööööööööta!!!!!!!!! Jag döööööööör!!!!!!!!

Jag var nästan på väg att boka en men så kände jag att jag var tvungen att ringa syrran först. Hon sa sanningen, att Majs inte varit borta så länge och att det är stambyte i mitt hus nästa år. Läge att vänta med en liten kisse tills efter stambytet allafall.

Dagens Jonil: Det är bättre att vara kortfattad än tråkig.citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Man måste inte gifta sig i kyrkan. Man kan gifta sig på socialkontoret. Eller man kan flytta ihop utan att tala om det för någon. Det viktigaste är att man vet det själv."
Nina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006