Lördag

Eeeeeeeeemiiiiiiiil!!!!!!!!!!

Det blev inget trädgårdsfix igår. Vi hade tänkt att även biltvätt skulle ingå i det och det var så grått och regnigt och smutsigt att bilen skulle bli skitig på en gång ju. Nu tror vi att det blir bättre väder på söndag så det blir då istället.

Ringde runt angående min dator igår också. Fick prata med en mycket trevlig tjej på Acer när jag ringde dit. Hon bad om ursäkt att det blivit missförstånd gällande min 3022, den kommer inte finnas mer. Efterföljaren heter 3043 och kommer ut om cirka två veckor. Jag frågade om pris och det var ungefär samma som på 3022. Tackade så mycket och ringde upp Mackan på Siba. Berättade vad hon på Acer sagt och han sa att då skulle vi beställa en 3043 när den kommer så långt att den går att beställa.

Håll tummarna nu!!!

När grabbarna var här i torsdags så beställdes det lurvsocks och mössor. Sic vill absolut ha en luva och problemet är att just det garnet tillverkas inte längre, han sa då att det var modellen som var viktig och att jag kunde ta nåt annat garn. Modellen han vill ha är som min lurviga svarta och röda mössa, den som Grisen säger ser ut som en cykelhjälm. Det är flera år sen jag gjorde den och självklart så gjordes den utan mönster precis som allt annat jag stickar. Vi får se hur det går på mössfronten. Blir den klar nångång så ska jag visa er hur den blev.

Jag har börjat på lurvisarna till GB, han har typ 46 i skor Tar kanske lite längre tid att få dessa färdiga då de ska vara dubbelt så stora som de vanliga jag stickar.....

Hinken fortsätter med att baka bröd. Han har ännu inte gett sig på Majlislimpan. Hoppas att han gör det snart, den är ju så underbart god!! Receptet ligger på min receptsida för den som vill prova!

Idag spelar Hammarby mot Lilleström på Söderstadion. Jag och Grisen funderar på att gå dit.

Det blir en F-dag idag. Fotboll och film. Vi skulle ju se en film häromdan men jag var ju så trött att vi sparade filmen tills idagcitat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När mamman och pappan gör en baby har de ansvar för var sin del. Om det blir en flicka har mamman ansvar för nederdelen. Om det blir en pojke, har hon ansvar för överdelen. Så enkelt är det!"
Kristin, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006