Tisdag

Skulle skicka iväg lite socks igår. Det ena kuvertet gick inte ner i brevlådan så jag skulle lämna det på poststället. Jag höll på att explodera över posten när jag var där och det slutade med att det kostade 44:- att skicka iväg det kuvertet som inte gick ner i brevlådan. Helt sjukt! Hädanefter tänker jag inte skicka nåt som inte går ner i brevlådan. Sådeså!

Jag hämtade även ut min fjärris till datorn på poststället, det gick lite lättare. Jag ska fasen sluta med att beställa nåt hem till mig, jag ska beställa allt hem till Mamma så att jag slipper poststället!

Trädgårdsaffären var stängd även igår Det höll på att bytas namn för att bli en Plantagenaffär och skulle öppna på torsdag. Vi hittade en annan affär som hade sån där barkgrejs till rabatterna.

När rabatterna blivit lite övertäckta så bjöd Mamma på mat. Hon håller på att, som hon säger, lära sig att göra kycklingfiléer på bra sätt. Gott var det allafall

När jag sen kom hem så kastade jag mig över fjärrkontrollspaketet och installerade den. Woohoo!! Det funkade nästan på en gång Det enda som strulade var att efter installationen så stängdes allt ljud av, men det var ju bara att starta igen så funkade det. Så nu slipper jag gå till skrivbordet för att playa och pausa film Kan bara vara lat och ligga kvar i soffan

Precis när jag höll på med fjärren så ringde Edna. Vi har ju fortfarande inte kommit till skott med det där fikat liksom. Denna vecka hade vi tänkt igår eller så idag. Marys syrra skulle jobba kväll eller vad det var så nu ska vi försöka fika nästa vecka på onsdagen. Jag kan ju säga att jag blir inte ett dugg förvånad om Mary kommer på att hon har nåt hon måste göra då så att vi får skjuta upp det ännu en gång. Men, som Edna sa, vi kan ju fika nästa år istället!

Sic, som beställde en luva när han var här, hotade igår med att klippa av sig håret. Så jag satte igång att verkligen jättesticka på hans luva. Det blev inte bra första gången så jag fick repa upp och börja om. När klockan var typ halv fyra på natten hade jag allafall fått ihop luvan och tassarna var helt slut.

Hoppas han inte hunnit klippa sig...citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Förr i tiden var tandläkaren en farlig person. Han använde järnstänger och drog ut tänder överallt. Till och med visdomständerna drog han ut. Därför visste folk inte så mycket på den tiden."
Dag Emil, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006