Onsdag

Det blev inte mycket av gårdagen. Hur trött var inte jag efter luvstickningen liksom.

Dessutom så fick jag inte iväg luvan för jag orkade inte gå och köpa frimärken Så jag hade liksom lika gärna kunnat vänta med att göra klart luvan ju.
Idag ska jag försöka få till öronlappar på lite andra luvor. Skittrist, men det blir så coolt när det är klart
Jag ska ge mig på en ny produkt. Handledsvärmare/torgvantar med lurv. Ska prova om det över huvud taget går att få det bra. Ska även försöka få till lite tjockare lurvvantar, kan behövas lite tjockare om det blir en 20 minusgrader.
Trots allt strul med posten igår så kom mina leveranser fram igår. Tänk när man bara kan smsa iväg grejer istället för att anlita posten...jag läääängtar dit!!!

Igår blev det lite samtal. Jag ringde Lund och skällde på att hon skickar kedjemail, nåt som jag bara irriterar mig på och kastar. Fick reda på att hon har fått problem med sina tassar som domnar och har sig, inte bra. Hon hade allafall en läkartid och fick där remiss till sån där annan undersökning, mri eller vad det heter.

Pratade med Misen också. Hon hade blivit rånad på jobbet Hon jobbar i livsmedelsaffär och där har de sån där safepengagrej där man stoppar i pengar och så kommer det automatiskt ut växel. Hon hade alltså ingen kassalåda att ge till rånarna. Som tur var så blev hon inte fysiskt skadad. Hon trodde att hon mådde sämre än hon låtsades om. Stackars Misen



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man gifte sig förr i tiden, var det för att staten sa det och prästerna tyckte att det var bäst. Idag kan man slå sig ihop med den ena sambon efter den andra utan att staten vare sig säger mu eller bä."
Tove, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006