Fredag

Igår så ringde jag Mackan på Siba. Nu är min lilla dator beställd! Distributören den beställdes ifrån hade ankomstdatum 30/11 på den. Tydligen så kommer den komma till min Sibaaffär innan Lucia allafall!! Mackan skulle se till att affären skulle ha bevakning på beställningen och ringa mig när den anlänt, det är dock nåt jag tvivlar starkt på att det kommer ske. Men fattar ni? 30:e är om mindre än en vecka! Jag ser äntligen ett slut på detta nu.

Min hemtelefon dog igår. Eller det gjorde den väl inte egentligen. Allafall då. Jag fick ingen ton men jag hade internet (jag har mitt internet i telefonjacket). Helt sjukt ju. När man ringde till mig så fick man vanliga signaler men jag visste ju inte att det ringde eftersom det inte lät nåt, inte heller gick svararen igång, lampan jag har som blinkar när det ringer var helt död också. Jag provade att koppla bara telefonen och det gick inte heller. Helt sjukt ju!!

När jag kom hem efter pysslet så funkade den igen. Jag tror det spökar nu

Jag fortsätter med att försöka få till ankare här på sidan. Nu har jag grejat att göra ett men jag vill ha flera på samma sida och då skiter det sig direkt Det lär ju helt klart bero på att jag inte begriper mig på det.

Hos pysselkillen gick det allafall framåt. Han ska fixa möte med f-kassan och greja. Skönt att få hjälp med sånt, det där med att få tag i f-kassan är ju annars ett heltidsjobb.

Vi ska träffas en gång till innan jul och sen i januari ska mötet med läskiga försäkringskassan ske. Hoppas att det kommer resultera i något bra! Håll tummarna!
Bara för att jag sa till pysselkillen att det går ganska så bra att somna så var det helt omöjligt att somna igårkväll. Jag somnade vid fem på morronen och vaknade halv sju Lite lätt trött nu.

Eftersom Mackan nu har beställt min lilla dator så har jag börjat på ett laptopfodral/väska. Det kommer bli jäkligt spännande när jag så småningom får min dator och se om den passar i det jag fått ihop.

Bilder kommer senare, typ när datorn anländer
Nu funderar jag på liggunderlag, som klipps sönder, som skydd. Jag har inte nåt sånt men jag har såna där sittdynor i bilen som är i ungefär samma material. Jag kommer blanda lite material. Tror nu att det blir lite fleece, bomullstyg och kanske lite virkade detaljer. Vi får se hur det blir, om det blir.

Dagens Jonil: Jag kan förklara det för dig, men din hjärna skulle explodera.citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Mormor har legat i magen på gammelmormor, mamma har legat i magen på mormor och jag har legat i magen på mamma. Men i min mage ligger det bara köttbullar."
Helene, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006