Lördag

Igår när H och jag var i centrum så hann vi med en massa grejer. Ica, köpa tights, fika, gå på kassa service, hämta paket och gå på bolaget. På bolaget inträffade nåt som aldrig nånsin hänt förut, jag köpte kalla öl!!! Alltså inte bara lite svala utan kylskåpskalla

Dessutom när vi var på bolaget så hörde jag en röst jag kände igen, tittade på människan och jag är inte säker på att han kände igen mig så jag säger inget. Sen när vi kom ut och hade kommit halvvägs hem så kommer jag ju på vem det var TaxiTommy som jag inte sett på över tio år! Fasen att jag inte kom på det lite tidigare När jag äntligen ser, läs hör, någon jag känner igen i centrum liksom. Jag går ju för det mesta omkring i min egen lilla värld och hör/ser ingenting.

Igår fick jag också en ny utmaning vad gäller stickningen. Lia undrade om jag kunde göra fiskarvantar, det hade ju inte jag en aning om så jag började med ett par. Det går väl sådär, men jag hoppas att det blir bra när det är klart!

Dagens Jonil: Se så bra ut som möjligt, vem var det som sa att kärleken är blind.citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Maten faller ner i den där pottan vi har i magen. Sedan åker den genom kissblåsan och ut genom rumpan."
Julie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006