Tisdag

Ibland är det lite roligt vad man hittar i tidningarna. I lördags hade jag en diskussion om det här med att ha barn eller inte, som ni kanske minns. Nu hittade jag detta i Aftonbladet: Barnlösa är lyckligast. Det roligaste med detta är att han jag hade diskussionen med inte för sitt liv kunde förstå hur man kunde välja att inte ha barn. Hans barn är hans allt. Undrar om jag törs ens visa denna länk för killen Hoppas att han tar det på rätt sätt om han tittar in här. Lite kul var det allafall tycker jag

Hade lite ont i axlar och händer igår. Som tur var så hittade jag en starkingtablett som jag fått av Lain för länge sen. Den funkade men jag blev ju helt sänkt. Det är lite bättre idag som tur är.

Jag började att försöka få till ett sladdfodral, som komplement till laptopfodralet jag gjort innan. Det blev inte heller som jag tänkt mig. Ser just nu ut såhär:

Kanske att det kan vara nåt för vinterns grillfester Ger definitivt bättre grepp om ölburken när man har tjocka stickade vantar på sig

Idag är det 28:e, det borde innebära att min söta lilla dator anländer till distributören i övermorron. Håll tummarna!!!citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"För att få barn måste frön tävla. Om de spurtar riktigt mycket är det risk att man får tre tvillingar."
Johan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006