Torsdag

Det är just nu i Expressen en artikelserie om dödshjälp. Länken öppnas i nytt fönster. Om det är bra eller dåligt, fara eller frihet som Expressen uttrycker det. Mycket intressant läsning tycker jag. Den enda människa jag sett dö är min Pappa, då blev jag för dödshjälp. Inga människor ska behöva kämpa så. Vi tillåts hjälpa våra djur men inte våra mänskliga anhöriga, det är ju helt galet!

Jag tvivlar på att någon tycker att det är värdigt att ligga som en grönsak den sista tiden, inte bara sista tiden utan kanske i flera år. Jag tror också att det känns bättre för de anhöriga. Det sista minnet man har är ju sista gången man träffade den som gått bort. Döden är aldrig lätt, varken att uppleva när någon dör eller att prata om det.
Just bara för att jag tänker så mycket på Pappa när jag läser sånt så grinade jag som fasen igår när jag hittade serien

Det var tur att jag hade så mycket inplanerat igår så att jag fick lite annat att tänka på. Fick lägga på ett rejält lager med smink, men det gjorde ju inget.

Vi åkte till kyrkogården och tände ljus till Pappa. Efter det skulle vi fika lite. Syrran hade fått sitt modem till bredbandet så jag bestämde att vi tar fikat där, lika bra att koppla in det på en gång så att det är gjort. Hade bestämt att jag skulle börja färden mot andra sidan stan halv fyra. Syrran fick köra mig till Mamma där jag hade ställt bilen. Kom iväg från syrran halv och från Mamma tjugo i. Det där med att åka innan köerna gick väl sådär, mycket trafik var det Jag var allafall på plats i ganska bra tid.
Vi hade mycket trevligt! Fatta att jag och Mary varken setts eller ens pratats vid i telefon på två år Hur kul som helst att ses!! Även Tessan var där, med ny bebis. Henne har jag allafall träffat för lite mindre tid sen, förra gången jag såg henne så låg bebben i magen.

Efter detta fikat var det dags att träffa Mille.

Jag hade sån himla tur att jag fick en mycket god middag på hotellet där han bodde för dagen. Himla tur det för eftersom jag fick så bråttom iväg hemifrån så missade jag det där med maten. Tack Mille

Jag kom inte hem förräns närmare nio på kvällen. Helt slut!!!

Träffat massor av folk och dessutom såna jag inte sett på så länge. Många roliga minnen poppade upp i huvudet kan jag meddela.
Trots att jag var helt slut igårkväll så kunde jag inte somna. Helt kört med sömnen just nu. Jag börjar bli lite lätt desperat. Igår var det helt sjukt, sååå trött och när jag gick och la mig i sängen blev jag klarvaken igen Så idag blir det till att hålla igång hela dan med diverse aktiviteter, typ åka och handla, prommis och sånt. Allt för att förhoppningsvis kunna somna ikväll istället.citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Den stora kärleken blir större med åren. Den lilla går det inte lika bra för. Den minskar väldigt fort och slutar med skilsmässa med buller och bång."
Gun, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006