Söndag

När jag var och handlade i den välsorterade Ica-affären igår så fick jag ju en chock! Den affären har allt. Just igår så skulle jag ha garn, det fanns massor med garn men inte den färgen jag skulle ha Färgen det gällde var det svartgråa garnet som jag använder allra mest. Skulle göra en luva och har inget garn, tur att det inte är bråttom med att få ihop luvan.

Det var så jädrans massa folk i affären att jag helt kom av mig med vad jag skulle handla. Kom hem med bara lite saker och inte alls det jag egentligen skulle ha. Som tur var så fick jag med mjölk hem så att morronfikat idag var räddat.

Igår så pratade jag med killen från diskussionen förra helgen. Han var tvärsur på mig redan från ord ett. Jag skulle bara hålla tyst och fick heta en hel del otrevligheter. Jag försökte fråga vad han var så himla arg på, det fick jag aldrig reda på. Han sa att jag skulle ge mig bara, undrar just i fråga om vad

Det är helt otroligt att både han och jag är vuxna, det kan man ju aldrig tro när man hör detta. Hoppas han blir snällare framöver, han kan ju inte vakna på fel sida varje dag liksom. Dessutom så är det ju snart jul, då måste man vara snäll för annars kommer inte Tomten

Grisen kom över igår och vi hade en rätt trevlig kväll. Tyvärr så har jag sovit lite risigt, läs: typ inte alls, senaste tiden så jag var sååå trött. Han hjälpte mig lite med mina styka-på-bilder. Vi såg lite tv. Sen var jag så trött att jag grinade Jag vill helst inte att Grisen ska behöva uppleva mig så, vilket jag också sa till honom, som tur var så sa han att det inte gör honom nåt. Puss på Grisen!

Idag är det första advent och jag funderar på om jag ska slänga upp en stjärna. Får se hur det blir. Just nu så lutar det åt att ljuslyktorna i vardagsrumsfönstret byts ut mot ljuslyktor som är i form av stjärnor.

Glögga inte för mycket nu! Själv så håller jag mig till kaffe och hoppas på att det kommer göra magen i fin form



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om man tycker att man har blivit skrynklig i ansiktet kan man bara ta en liten ansiktslyftning. Då går man till en frisersalong och sätter sig i en stol. Och så klipper de bort rynkorna och svetsar på ett ungt och tufft uttryck."
Agnethe, 10 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006