Måndag

Igår så diskuterade jag och Grisen lite saker om livet. Bland annat varför man gifter sig och inte har delad ekonomi, skillnaden mellan sambo och gift, ekonomi. Vi kom rätt snabbt på att vi är grymt oekonomiska, att det mest ekonomiska är att bo ihop. Bara det att vi inte skulle klara av det. Fy fasen, tänk att ha honom i närheten hela tiden Om vi ska bo ihop så måste vi ju ha en stor herrgård så att vi kan få egen spejs båda två, kanske inte helt lätt att finansiera ett sånt boende liksom.

Vi pratade även om förhållandens olika faser. Grisen kom på att vi nog gått igenom alla faser som finns och några till.
Vi pratade sömn också. Det är ju inte bara jag som har problem med det här med sömnen, det har även Grisen. Jag sover inte alls och han sover på helt fel tid. Trots att han sover på fel tid så är jag sååå avis på honom, han kan sova tio timmar I sträck Jag skulle vara överlycklig om jag kunde sova 6 timmar i ett sträck liksom...

Eftersom jag ändå inte kunde sova igår så började jag att skriva ut stryk-på-bilder. Först ska ju dessa fixas och spegelvändas för att bli rätt när man stryker. Det gick kanonfint med de datorerna jag har Så småningom så fick jag allafall igång photoshop. Då blippar Misen på MSN Hela datorn stannade upp.

När den sen kom igång igen så hann vi med att prata lite innan läggdags. Eftersom jag höll på att uppdatera denna sida så blev det mycket prat om det. Innan hon gick och la sig hann jag fråga hur det var efter rånet på hennes jobb, hon tyckte det var okej men jobbigt eftersom hon inte visste när rättegången skulle vara. Hoppas den är snart så att hon får avsluta det, eller hur man ska säga.

Idag ska jag hem till lilla Mamma och titta hur det går med fiskevantarna till Lia. Jag ska även överlämna lite mer grejer som jag måste ha hjälp med. Snälla lilla Mammsen som hjälper till jämt och ständigt



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Några kläder var det inte tal om. Om jag var Eva skulle jag nog bli väldigt kall på vintern."
Julia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006