Tisdag

Nu är det nära! Med min dator Pratade med Mackan på Siba igår och han skulle fixa lite. Datorn finns i två modeller, en med två 512minnen och en med ett 1024minne. Den han beställt var den med två och den som kommit till distributören var den med ett. Det blir ju så att denna modellen blir dyrare för mig, jag kommer naturligtvis köpa ett till minne till den. Hade jag fått andra modellen så hade jag nöjt mig med det som var i.

Han skulle maila mig men jag har inte fått nåt mail så jag ringde upp honom idag igen. Den är på väg till affären nu

Jag har försökt ringa ComHem, det är ju helt sjukt med deras kundtjänst. Halva dan igår försökte jag och fick inte ens ställa mig i kö Idag fortsätter jag kämpa med detta.

Varför ska jag ringa ComHem då? Jo, jag vill ha tre hål i väggen nu när chello och ComHem gått ihop. Grisen bor i ett föredetta upchus, precis som jag, och han har fått tre hål i väggen. Robban bor också i ett upchus och har tre hål i väggen. Men jag och Lina, vi har inte så inte

Idag kommer äntligen årets älgkött! Så jag ska hem till Mamma, det är dit det blir levererat. En av jägarna kommer dit och det är alltid trevligt att träffa dom.

Jag ska även göra sista finishen på Lias fiskevantar och lägga på lådan innan den töms. Sååå nyfiken på om han kommer kunna ha dom. Han är också nyfiken. Hoppas verkligen att han blir nöjd, det är så roligt att glädja folk

Dagens Jonil: Dansgolvet är till för dom som inte har råd att supa i baren.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Förr i tiden var vattnet så rent att man både kunde bada i det och dricka samma vatten."
Martin, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006