Onsdag

Ååååå! JägarStig hade med sig lilla Ronja!!! Ronja är en stövare som inte är så gammal, värsta virrpannan men sååå söööööt!!! Hon är tränar för att bli jakthund och springer som en tok. Jag fick gå runt med henne i snöre medans Mamma och JägarStig bar in frysväskorna i garaget. När det var klart fick vi mat bestående av falukorv, köttet var ju slut liksom

Nu är frösaboxen full igen så nu kan älgmiddagarna börja igen

Mamma har kommit med en specialbeställning. Hon vill ha låååånga torgisar. Får väl se hur det går, hon ville att jag skulle sticka av snuttgarner så att det blev lite olikrandigt.

Igår kom jag äääntligen fram till ComHems kundtjänst! Inget glädjande besked där inte. Jag kan lätt få tre hål i väggen. Sammanslagningen mellan UPC och ComHem är inte riktigt klar och det verkar inte vara nån som vet hur det kommer bli. Olika utbud trots att det är samma bolag, verkar hur struligt som helst. Jag sa till kvinnan jag fick prata med att då behåller jag BBB ett tag till och återkommer till ComHem om ett år eller så, då kanske dom fått lite ordning. Hon höll faktiskt med. Det måste vara jättejobbigt att sitta i kundtjänsten och inte kunna ge vettiga svar, tur man inte jobbar där.

Den välsorterade Icaaffären har fortfarande inte fått in "mitt" garn. Börjar bli lite tunt med garn här nu. Istället för det svartgrå garnet som jag skulle ha så hittade jag mera lurvgarn, så nu ska jag se om jag kan få till lurvvantar i fler färger. Vi får se hur det går.

Pratade med H. Hon ska äntligen flytta hem efter stambytet, lyllo henne som har sitt klart liksom. Hon har insett att hon måste ha internet, ringde och skulle beställa men fick inget för hon har skulder. Igår så hade nån ringt från ComHem och hon får bredband och telefon, billigt dessutom!! Känns bra när det går bra för H som faktiskt har haft det ganska motigt.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Väldigt gamla människor var faktiskt apor när de var små."
Fredrik, 4 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006