Torsdag

JAAAAA!!!!!!!!!! Äntligen har jag fått min sötingdator!!!!

Massor att fixa med för att få den att göra som man vill. Självklart var norton installerat redan från början och sånt vill ju inte jag ha. Ta bort och installera NOD32. Officepaketet och Homesite och en massa annat ska också in. Mycket sitta med datorn nu. Men lycka att den äntligen är här!!!!

Nu är jag lite stolt! Igår på blodgivningen så fick sköterskorna ut blod, det har inte hänt på två år så nu är jag nästan säker på att det beror på medusinerna, jag har ju slutat äta sånt nu. När allt var klart fick jag blodtrycksfall, men det var bara att ligga kvar ett tag så gick det över. Igår var första gången nånsin som jag var klar före syrran, där hade sköterskorna satt in nålen lite snett så det rann på dåligt. Syrran har knarkarådror och jag har inga alls, syrran har snabbhetsrekordet på blodbussen. Nån minut bara så var hon klar.

Om alla vuxna ger blod en gång i sitt liv så räcker blodet! Gå nu till en blodcentral eller blodbuss och lämna minst en gång!!!

En till pekpinne: Använd reflex!!! Utan reflex är livsfarligt nu när det är så himlans mörkt ända från tidigt på eftermiddagen, extra mörkt nu när det inte är snö.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är nog Gud som rullar ihop lite skinn och blod så att man blir en människa."
Gabriel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006