Lördag

Köket hemma hos H är sååå fint! Vi fikade, tvättade, åkte och handlade, fikade lite till på fiket i centrum. Efter detta rejs var jag helt slut.

H köpte en jättefin hängare, sån som man hänger fast över dörren. Tyvärr så passade den inte på hennes dörrar så nu har jag en sån hängare på min sovrumsdörr.

Fick även brev från chokladfabriken. Det är nåt möte om våran uppsägning. Självklart så har dom lyckats med att lägga det på just den dagen som jag ska till pysselkillen. Nästan samma tid dessutom. Får se om det kan lösas på nåt sätt. Jag vill väldigt gärna gå på mötet om uppsägningarna eftersom chokladfabriken betett sig så illa i det ärendet. Samtidigt så känner jag att jag måste träffa pysselkillen, han måste få veta hur fucked-up min sömn är och att jag mår risigare än förut nu.

Idag vet jag inte riktigt vad som sker. Egentligen skulle jag gå ut på stan med JPH men han har blivit lite sjuk tyvärr. Hoppas han blir frisker snabbt. Utgången får vi väl ta nästa år eller så.

Det jag helt säkert vet är att jag måste ringa Edna för att fråga när hon skulle åka iväg, jag har ju sånt underbart minne! Hon har säkert sagt det en femton gånger. Måste nog ringa Kraman också, vi har inte pratat på jättelänge och hon kanske har lite koll på det där mötet om uppsägningarna.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det finns några som har en helig lama. Det är egentligen en liten kamel. Den heter Dalai Lama. Jag tror det är en ängel."
Håkon, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006