Måndag

Försäkringsbolagsringningsdags!! Eller jag har ju ringt redan. Fick prata med en Danne som jobbat på byggskador i 9 veckor Så nu sitter jag och väntar på att han ska ringa upp, han var tvungen att konsultera en kollega och få veta hur man gör i datorn. Undrar hur länge det tar

Det verkar även som att alla som var på hårdrockarstället i lördags har återhämtat sig. Igår var det tveksamt för både mig själv och andra.

Tyvärr så verkar det som att min begynnande förkylning fick sig en riktig kick och satt igång på allvar nu. Jättekul att snörvla och ha sig

Som vanligt så hade jag tänkt börja mitt nya liv idag, det är ju måndag. Jag kom allafall till att äta frukost, det ni! I övrigt så blev det inte så mycket. Förkyld och ute är det regn och blåst. Hade tänkt att cykla hem till lilla Mamma och vara där när den där besiktningsmannen från försäkringsbolaget kommer dit, känns som att jag tar Cajan istället.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jag tror att det är roligare och mer spännande hos djävulen för det har jag sett på teve. Hos Gud har de bara vita madrasser, det har jag sett på video."
Stefan, 5 år
"...fast djävulen är ju dum i skallen."
Jon, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006