Måndag

Nu har jag fått till en skärm som funkar till mina datorer vid skrivbordet. Skärmen har en hel del år på nacken och fasen vad jag funderade innan jag insåg att den inte klarar högre upplösning än 1024x768. Den sa bara att den var out of range på Hz, att den ville ha 75 och det hade båda datorerna. Jaja, det gick ju bra nu

Killar alltså!!!

Jag och Grisen har haft ett bråk. Vi är väldigt olika, det vet vi ju sen länge. Det stora problemet är att han tänker nu och jag tänker nu och tre veckor framåt. Han kan inte tänka tre veckor framåt för han vet inte hur han känner då, säger han. Egentligen skulle jag bara höra om vi skulle boka bord på en restaurang vi brukar besöka ibland, och berätta att jag nu har en fungerande skärm på mitt skrivbord. Jag börjar med att fråga varför han inte svarar på sms och han får värsta utbrottet och skriker på mig att han tycker att jag skickar dumma sms, det jag skickat var en undran över om han bryr sig om vi ses eller inte. Då blev ju jag tvärarg, jag ville inte börja gråta och blev då arg istället. Sen var det i full gång.
Så nu tror jag att jag är singel igen

Jag blir tokig på detta. Det händer emellanåt sörrni. Jag tror att det här med att jag är sjuk är en stor bidragande orsak, tyvärr. Mitt kämpande till att bli frisk. Jag ska tamejfasen inte säga ett ljud mer till honom om nånting som rör det. Han förstod inte ens att jag har haft en av de jobbigaste veckorna i mitt liv senaste tiden med allt med försäkringsbolag, fuktskada, hjälpa syrran med lite flyttning, arbetsdomstol och fackjurister och till råga på allt en dreamboxkrashning. Han säger att det är så hela tiden i mitt liv. Jag börjar tro att han har lite dålig tidsuppfattning och kanske även har svårt med minnet, helt allvarligt alltså.

Hade han kommit ihåg något från i lördags så hade han kommit ihåg att jag ringde honom och sa att jag inte var arg på honom men att jag skulle kasta hans tandborste allafall (jag brukar kasta den när jag är arg och lessen på honom), jag skulle ha storrengörning av perkylatorn och behövde en tandborste till det. Lite senare så ringde jag och frågade om det var åkej om han fick en mobiltelefonladdare istället för en tandborste. Hade jag varit arg hade jag ju inte ringt innan tandborstkastningen, och definitivt inte ringt och frågat om han ville ha en laddare istället. Hoppas att han kan börja komma ihåg såna saker!!!
Jag försöker oftast att minnas det som är bra och trevligt, han verkar mest fokusera på vad som skett som är trist och jobbigt. Där tänker jag inte ändra mig, skulle jag fokusera på att minnas tråkigheter skulle jag nog rätt fort ge upp helt.

Kapa skulle hjälpa mig att göra min dreambox lite bättre. Han berättar hur jag ska göra och så gör jag så. Allt tvärdör. Sen så ska vi köra fjärrhjälp. Min söta laptop gillade inte det utan tvärdog så jag bytte till dator på sladd. Sen mitt i allt så ska han gå och bada I och för sig så gjorde det ju inte så mycket, då hade jag liksom redan missat Rapport som var det jag tänkt se.

Så småningom så ordnade sig allt, precis som det brukar göra när Kapa är med!!!

Dagens blomma, gissa det ni, till Kapa förståss!!! Kapa, min dreamboxguru

Dagens Jonil: Sex i ett förhållande av längre varaktighet är konsten att hela tiden få repriser att likna premiärer.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man börjar bli gammal blir det svårare och svårare att röra på kroppsdelarna och att skilja dem från varandra."
Axel, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006