Onsdag

Vilken tur att jag har fått en "ny" skärm till mitt skrivbord. Det har nämligen resulterat i att jag börjat röja på skrivbordet, bland annat hittade jag försäkringspapper från 2004 och en dollarsedel.

Igår var jag och Lina och shoppade lite. Egentligen skulle vi bara till affären där syrran köpte tvn och dra mitt konsumkort. Det blev så att vi besökte Eko och fick med oss en hel del saker hem. Jag är inne i en period av orange och hittade kaffemuggar och frukostskålar i underbart orange färg.

Hittade även flyttlådor som kan komma väl till pass att packa ner gamla muggar som inte går att skiljas från. Tittade på kaffebryggare men kom hem med ett skåp istället, helt normalt när det gäller mig!

Flyttlådorna ska jag ha till garn och sånt. Måste sortera lite. Vanligt garn, glittergarn, lurvgarn och mohair. Det blir lite stökigt när det ligger i icakassar över hela lägenheten.

Lina! Jag tog rycket och fick upp korgen på skåpet igår

Såhär ser det ut just nu:

Korgen ovanpå kommer följa mig hela livet, den har varit min farmors!

Dagens Jonil: Jag kände att jag inte haft så bra skjut på flera år. Källa: Magdalena Forsberg.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Ett pensionärshem är en sorts kennel för gamla människor. Familjerna kan lämna de gamla där om de ska åka på semester eller om de vill vara ifred. Fast de behöver inte ha koppel på sig."
Pelle, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006