Fredag

Den lugna dagen igår blev en sväng till Mammsen, hämta Grisen, åka till Farsta, gå på banken och handla på favvoaffären Classe, till den välsorterade Icaaffären.

Vi åkte Mammas bil eftersom Cajan är tvåsitsig. Hem dit och byta bil. Hem till mig och fixa lamineringen. Iväg till bolaget. Skjutsa hem Grisen Han har då inte haft bil på hela dagen för den hade han lånat ut som shoppingbil till sina barns mamma. När vi svänger in på hans gata så sitter han och undrar vart hans bil är, helt seriöst. Men den är väl i Farsta, Skärholmen eller nåt annat centrum eftersom du lånat ut den säger jag, då, och först då, kommer han på att han lånat ut den. Snacka om förvirrad!

Igår fick jag formatera om min dator, den bara dummade sig. Den har gått utan problem i flera år så egentligen var det nog rätt välbehövligt. Det gick väl sådär men allt har nästan ordnat sig nu.

Filmkvällen har dock blivit avblåst. Jäkla dator

Idag skulle jag bara få låna kamera av Grisen Det blev ringande till försäkringsbolag och så firman som utförde besiktningen av källaren. Fick reda på att firman som ska sanera källaren kommer på onsdag eller torsdag nästa vecka. Tills dess ska golvet vara fritt i källaren. Bara att se till att få bort byrå och skåp och sånt, det ordnade sig med hjälp av ett stycke syster och en gris.

Efter ommöbleringen av källaren skulle jag och syrran utföra lite ärenden. Jag hade fått recept av läkaren så jag var tvungen att gå på apoteket, där var det inget folk. Sedan skulle vi på den välsorterade Icaaffären, syrran skulle köpa elvisp, inte speciellt mycket folk där heller. Nästa stopp var bolaget, där var det inte heller överdrivet mycket folk.

Å vet ni? Jag fick visa leg, igen

Jag fattar inte vart allt folk är!! Det är julafton om två dagar och jag har varit och besökt affärer massor senaste veckan och det har inte varit massa folk nånstans. Det sägs att det slås nya rekord i julhandeln, jag har ju inte köpt några julklappar, förutom en grillpincett till lilla Mamma för en tia. Vart är alla och shoppar?????

Dagens Jonil: Hur underbart skulle det vara att ha en Riktig hjärna, som kunde tala om saker och ting för en.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Armarna och benen blir kvar på jorden när man dör. Gud vill bara ha själen, för den är så tunn. Resten har han inte plats för."
Mårten, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006