Onsdag

Det blev inget av med att träffa Grisen igår heller. Jag både vill avsluta det och inte. Killar är dumma och vill flytta ihop och sånt, det vill inte jag. Däri ligger fördelen med Grisen.

Att det är som det är nu beror ju på att det är länge sen vi sågs för oss själva. Vi behöver ha en dejt helt enkelt så att allt återgår till det normala, just nu är det bara en spiral nedåt, jag vill ses och blir sur när vi inte ses och då tappar han humöret och vill absolut inte träffas. Helt sjukt!

Gårdagen tillbringades med att gråta, jag grinade faan hela dan. Över allt och inget. Helt galet. Så kände jag att nu blir det bättre, då började tårarna spruta igen. Alla var jättegulliga och försökte muntra upp mig och jag bara grinade och sa nej till allt. Scorp har nog rätt, jag måste komma bort ett tag. Tyvärr så klarar jag nog inte att köra bil i det tillstånd jag är i nu, jag kommer ju inte se nåt för att jag grinar hela tiden.

Min gulliga JPH var med hela kvällen igår och stöttade. Han bryr sig inte om jag grinar eller är arg eller vad jag nu är. Kändes allafall skönt att han var med under värsta brytet igår.

Ett stycke invånare på 8tr är enormt frustrerad över lite av varje just nu. Samma invånare funderar på att ta många sovisar och inte vakna förräns i mars....



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En del gamla tanter har skägg, men det är ingen idé att säga det till dem, för de bara reagerar."
Johan, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006