Söndag, Nyårsafton

Gott slut och gott nytt på er allihop!!!

Nu när nytt år närmar sig med stormsteg så ska jag försöka uppdatera min shopp. Har lite förslag på gång, men har nästan bestämt mig för hur det kommer att se ut. Det kommer dröja innan det nya kommer upp, jag måste sticka upp lite för fotografering först. Nya shoppsidan kommer förhoppningsvis att ha mera bilder.

På eftermiddagen igår så dog syrrans nya mobil. Helt tvärdöd. Gick inte att få igång varken med simkort eller utan, inte med minneskort och inte utan. Batteri eller laddare spelade inte heller nån roll.

Hon jobbade inatt och ska hänga på låset på affären idag klockan elva när dörrarna öppnas. Hon har inte ringt än så hon kanske ombestämde sig under natten.

Igårkväll så ringde systersonen från sydligare breddgrader och berättade att han och flickvännen har förlovat sig. Han ringde runt till de närmast sörjande. Grattis barn!!!

Dagens Jonil: Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Knotor är ett främmande ord för skelett. Knotorna är inte lika stora som ett helt skelett. De är uppdelade i mindre portioner och är lättare att bära med sig."
Sten, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006