Onsdag

Idag fyller JPH år!! Grattis!!

Jag har redan pratat med honom idag och inte grattat honom. Satt i bilen och parkerade och rökte och massa sånt och skulle då egentligen bara svara på smset jag fick från honom och säga att jag lever.

Storhandlat har jag gjort också, eller så mycket man nu kan göra det när man är utan stålars. Fick med mig kycklingfiléer och wokgrönsaker hem allafall, det räcker till mååånga gånger mat!

Efter handlingen åkte jag till lilla Mamma. Igår satt jag och gjorde mobilfodral, en helt onödig sak som är rätt kul. Lite praktiskt är det dock eftersom man skyddar displayen på telefonen. Självklart så tyckte jag att Mamma skulle ha ett sånt!

Jag har börjat med "mat-och-sov-klocka". Alarm på när jag ska gå upp, när jag ska äta, när jag ska äta igen och när jag ska gå och sova. Har provat nu i två dagar, vet inte riktigt om jag kan säga att det funkar. Hoppas det funkar bättre när man kommit in i det, och det gör jag nog snart. Lagar middag så att det räcker som lunch dan efter. Tänk att vanliga saker som att äta regelbundet och så ska vara så himlans svårt va



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr i tiden visste inte mannen var barnen var eller var de kom från. På Fars dag firar man att han har förstått det."
Nina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006