Fredag

Det här är helt galet!!!

Jag fick ju köpa ett headset för 23:- för ett tag sen. Jag har varit och bytt det för att det slutade att fungera. Igår så dog det igen Smart som jag är så provade jag det genast i andra telefoner och då funkade det. Idag så åkte jag då till Geab för att berätta detta, packade allt som har med telefon och headset att göra. Telefonen ska då bytas ut och det kan väl vara bra. Sen när jag kommer hem och ska koppla headsetet till den gamla mobilen så funkar det inte Varför liksom?? Det funkade ju igår. Försöker ringa till Geab och det är ju helt jävla omöjligt att få prata med nån i affären, tänkte ju att det kanske trots allt inte var telefonen som var dum och ville inte att dom skulle skicka iväg den.
Nu håller jag alltså på att ge upp helt så jag ringer syrran. Hon höll på att brassa kaffe så jag åkte dit på en fikers, sen gick färden till Geab, igen
När vi kommer till Geab så säger tjejen att min telefon redan är ivägskickad, då höll jag på att bryta. Det visade sig som tur var att den inte åkt iväg. Jag förklarar läget och det börjas med att testas headset och ringa och hålla på. Provar bland annat med en av personalens headset, ett likadant, och det funkar. Det hela slutar med att jag får personalens headset för att det funkar. Just nu så har det funkat i fyra och en halv timme, det måste nästan vara rekord!!!

Jag kan bara meddela att jag efter detta farande till Geab, en gång var jag där två gånger, är helt slut!

Slutheten kanske inte bara beror på det. Jag startade dagen 08:00 med att gå iväg och ta spruta. Efter det åkte jag till lilla Mamma, en kille från firman som ska ordna till fuktskadan skulle dit och honom ville ju jag prata med. Det är såhär: Fuktskadan är inte vårt fel, det är Sthlms vatten som ska stå för allt. Jag har sagt det till Folksam men dom typ vägrar att prata med Sthlm Vatten. Handläggaren på Folksam är helt borta och säger hela tiden att jag ska prata med killen på Munters, firman som ska fixa allt. Jag förklarade idag för Munterskillen att som Folksam gör nu faktiskt resulterar i att Folksam får betala massa stålars som dom inte behöver betala. Egentligen så skiter ju jag i vilket bara jag slipper betala. Munterskillen skulle allafall ringa knäppa Folksamhandläggaren och påpeka detta. Vi får väl se hur det går. Jag har ju pratat med SthlmVatten och dit ska ett brev skickas när allt är klart och så ska det utredas igen om det är deras fel, helt galet liksom!

Åver änd aut folks!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Verkligheten är mycket tråkigare än overkligheten. Den är så tråkig så man måste hoppa rakt in i fantasin för att orka leva."
Anniken, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006