Måndag

Satt och pratade med JPH igår. Nu går Jeff Scott Soto varm i mina högtalare!!!

JPH kan mycket musik och har dessutom det mesta. Av nån anledning har jag missat att han också tycker att Jeff är bra, har alltid trott att han typ gjort lite narr av mig om Talisman och annat som Jeff varit med i.
Bara för denna revival med Jeff så började jag rota fram annat gammalt bra. Hittade bland annat VoodooX. Som Misen och jag såg för läääänge sen.

Fortsatte rota och hittade Winger, åååå va söt Kip Winger va

Senast jag såg honom var på nåt rockställe i stan, för kanske en sju-nio år sen eller så. Då var han solo och akustisk och fortfarande sööööt!!!!

Sen hittade jag ju en av de bästa plattorna som nånsin gjorts!!! Appetite for Destruction!!! Jäklar vad bra den skivan är!!!

Tyvärr så är inte Guns'N'Roses vad dom en gång varit utan nu är det Axl själv och det är INTE lika bra. Tycker nog att Slash blev bättre för sig själv med sitt Slash's Snakepit.

Kom till slut fram till några skivor med ett av världens bästa band, i mitt tycke, Thin Lizzy!!! Oj vad många bra låtar dom har på sitt samvete. Dancing In The Moonlight, det är en låt som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta. Misen och jag och den låten, många gånger har vi gått och skrikit på den.

Detta urval av musik har väl egentligen inte nåt att göra med vilka som är bäst, mer att detta kom ungefär i samma veva, utom Lizzy då. Men Lizzy hör till i alla fall för när Misen och jag sprang på konserter som mest så gjordes några covers på Lizzy av diverse artister. Och det där med bäst, ni vet väl alla vilka som är bäst? Olika för alla och ibland beroende på humör

Det har blivit lite vinter här nu! Snön ligger faktiskt kvar!

Lite kul igår när jag skulle till Mamma och hjälpa henne att skotta. Jag var påklädd och frös inte och fick inte snö i skorna. Mååånga andra stod i vanliga låga skor, utan vantar och försökte få fram sina bilar. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen har jag hört. Om bilen inte startar är en annan sak, det kan man ju inte påverka med att klä sig ordentligt, då hjälper jag gärna till. Eller om någon har kört fast. I de lägena skrattar jag inte för det är jäkligt jobbigt när man själv råkar ut för sånt. Men det här med att klä sig någorlunda vettigt för att skotta fram bilen är inte så svårt så då skrattar jag gott!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Vuxna är egentligen bara stora barn, men de förstår det inte själva. De sparar in på saker. Köper bara det allra nödvändigaste, mat och sådant."
Kenneth, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006