Måndag

Barnstorlekar, det är inte att leka med. Tänkte försöka ha barnstorlek på vantar i min shopp. Barn har mindre händer och det innebär att det går åt mindre garn och då att priset kan bli lägre. Det är bara det att en treåring har betydligt mindre händer än en tioåring och garnåtgången skiljer sig ganska rejält. Jag kan heller inte ha storlekar typ 6-8år, 10-12år, om nån beställer och det inte passar så måste den få byta. Just nu har jag inte ekonomiska möjligheter till sånt, för självklart när man byter ska jag stå för returporto och frakten för att skicka ut annan storlek.

Nu har jag kommit så långt att jag har gjort en enormt fin ritning hur man ska mäta barnets hand för att få rätt storlek, det är mest det där med garnåtgång och pris jag klurar på nu. Har ringt runt till lite kompisar och frågat hur sjutton man ska lösa detta och inte en enda av mina smartingkompisar har någon bra lösning. Däremot så uppstod flera frågor, när blir det vuxenstorlek till exempel? En unge på 12-13 kan ju ha lika stora händer som en vuxen tjej.

Johäään gillar allafall sina lila lurvvantar. Han har dessa varje dag och får kämpa med att få hem dessa från skolan varje dag. Alla hans kompisar gillar också hans vantar tydligen. Johäään är 15 år och kille Han har vuxenstorlek

Idag är det pysseldags. Får se vad som sker där. Det är en månad sen jag var där och det är mycket som hänt.

Igår förberedde jag kuverten till JPH, jag ska ta med dessa och lägga på brevlådan när jag ska till pysslet. JPH ska ha torgisar och två rattmuffar. Jag knölade ner en rattmuff och torgisar i samma kuvert och det blev ganska bulligt så jag får verkligen hoppas på att det går att få ner i en brevlåda, det blir ju så satans dyrt att skicka annars. Guuuuu va spännande att höra vad JPH säger om torgisarna, hoppas posten är snabb som bara den!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man inte har syskon kan man skrika istället, men när man slutar blir det ännu tystare än det var tidigare."
Elise, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006