Tisdag

Avdelningen konstiga händelser:

Igår hittade jag ett simkort i sängen De enda som varit i mitt sovrum senaste tiden är jag själv och Grisen Jag kollade att alla mina originalsimkort var på plats, alla var där. Ringde upp Grisen och hans mobil gick och han saknade inte nåt kort. Helt galet!!! Vart kommer kortet ifrån????
Grisen sa att jag skulle stoppa i det i nån telefon och ringa och se vad det var för nummer. Det hade jag inte tänkt på, jag blev ju bara orolig att det kanske var någon som saknade det. Stoppar i kortet i min förra telefon och den säger att simkortet stöds inte Drog fram min asgamla tegelsten, eller min, det är Mammas, och försökte få igång den. Den var helt död. La den på laddning för att se om nåt skulle hända. När den efter måååånga timmar kommer igång så godkänner den simkortet, tyvärr så gick det inte att ringa nånstans.
Frågan kvarstår: Vart kommer kortet ifrån och vad är det för kort??

Det snöade fint här förut och nu töar det. Varför liksom? Kan det inte få snöa och sen bli kallt så det blir lite fint ett tag? Sen kan det bli regn i någon dag och +10 så att det försvinner. Jag gillar inte slask

Dessutom så måste jag ta mig till en affär idag. Mjölk slut, dammsugarpåsar slut, en hel del annat slut.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är tråkigare att vara pappa än att vara mamma. En pappa kan inte klä sig i kjolar eller ha behå på överkroppen."
Linn, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006