Söndag

Jahaja, igårkväll så började näsan rinna allt vad den kunde, och lite till. Idag har det varit lite feber och mycket snor kan man säga. Inte haft lust för nånting. Har försökt äta hela dan men det har inte gått Just nu försöker jag med vätska istället.

På mitt förra jobb så fanns folk från åll åver the jordklot, nästan alla hade något förkylningstips från sitt land. Nästan alla tips innehöll alkohol. Dricka varm öl fick jag tips från en från Chile. Det låter ju inte sådär jättegott. Vet att syrran har sagt att jag ska dricka toddy för massa år sen. Rött vin och kokande vatten. Asaäckligt!!!

Har haft lite kontakt med MrT idag. Jag trodde han var lite halvsne för att jag var ut på stan i fredags. Så var inte fallet, jag fick till svar att han inte bryr sig om sånt. Undrar om han bryr sig om nånting som gäller mig liksom.

Idag är det våffeldagen! Tyvärr så varken kan eller vill jag äta våfflor idag. Vill inte för att jag är så himla täppt och kan inte för att mitt våffeljärn gick sönder när det var vattenläcka här.

Jag vet att jag borde kontakta försäkringsbolaget men eftersom min lägenhet inte är återställd så väntar jag tills det är klart. Fatta hur mycket som gick sönder i och med läckan. Brödrost, riskokare, våffeljärn, hårtork, glassmaskin. Det är det jag kommer på nu. Det enda jag köpt nytt av är en brödrost, har liksom inte haft varken lust eller råd till det andra.

Försökte även reda ut det här med tv3 och bredbild. Det gick inte nåt vidare. Jag har en widetv och när tv3 sänder sina "bredbild" så får jag typ letterbox med svart uppe och nere på bilden. Även syrran har så både från väggen och genom boxen. MrT har inte nån bredtv men kan ställa in tvn på 16:9 och då får han jättesmal bild när tv3 sänder sin bredbild.

Det var ju tur att tv3 inte sände brett förräns på kvällen då jag mådde något bättre. Men det är ju helt sjukt hur detta ska kunna engagera en i flera timmar



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Tiden är något som aldrig tar slut. Tiden står alldeles still, så man kan inte se den."
Tilda, 6 år
"Tiden luktar ingenting."
Rasmus, 7 år
"Om man inte vill att tiden ska gå kan man bara gå till en skönhetssalong."
Sofie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006