Torsdag

Imorse blev jag väckt av telefonen som ringde klockan sju Det var en kille som undrade om jag skulle få golv lagt i min hall. Det skulle jag ju inte så jag sa nej. Han frågade om jag var jag, och det var jag ju. Han sa att han skulle lägga in plattor i hall. Jag sa då att jag skulle ha matta i källaren. Det visade sig allafall att det var rätt kille och jag var också rätt. Så under veckan kommer golvet i källaren att bli klart.

Undrar fortfarande när det kommer nån och städar

Mitt på dan så ringde Mamma. Syrran stod där och bytte däck och fick inte loss däcken. Jag åkte dit i tron om att jag skulle kunna få loss däcken. Det var alltså inte muttrarna som satt fast utan själva hjulet. Sparkade och slog och hela domkraften åkte åt sidan, vi använder domkraften som är med i bilen också så det är ju inte världens stadigaste. Det hela slutade med att syrran fick åka till Örby gummi och byta hjulen.

Vi åkte även ut till kyrkogården med blomma och ljus. Konstgjord ros som var jättefin. Man måste ju tänka på hållbarheten Fick te och macka hemma hos Mamma. Macka med gravad lax på, jättegott!!

Tur att detta skedde idag, idag är första dagen som jag kan andas genom näsan! Märkte dock att jag blev helt slut och svettig efter allt detta, när jag kom hem fick jag byta kläder och hänga upp det jag haft på mig på tork, helt galet! Sen blev det soffan för hela slanten!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gudarna bestämmer mer än kungen. Våra gudar heter Jesus, Moses, Tor, Voldemort och Aladdin."
Max, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006