Söndag, påskdagen

Jättefint väder idag, men skitkallt! Jag har inte någon utetermometer och klädde mig alldeles för lite för utgång.

Hade tänkt att tvätta bilarna idag men det blev det inget av med i kylan. Måste vårda min förkylning lite snällt så kanske den ger med sig snart.

Var på affären och fick hem mjölk och knäckebröd. Och ostbågar och dip Jag hade fått det heta tipset att ostbågar är underbart gott med dip. Så var icke fallet!

Det kan tänkas att jag inte gillade det eftersom jag inte är så förtjust i ostbågar. Så imorron blir det kycklingfilé med dip som kall sås Ostbågarna ligger redan i sopen.

När jag var i affären så kände jag att det var nånting jag behövde på rengörningshyllan. Kom inte på vad det var förräns jag kom hem. Det var pumptvål till badrummet jag behövde. Nu har jag en duschtvål där sålänge.

Nästan hela dagen idag så har jag sett fram emot att titta på Navy CIS. När klockan äntligen blir dags så visar det sig att programmet har utgått Nu ska jag deppa lite



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En gång var farmor puts väck. Vi visste inte varför. Men så hade hon bara åkt buss med någon hon hade lärt känna på en bänk utanför affären, och plötsligt var hon tillbaka igen."
Jon, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006