Tisdag

Ååå, det är sååå roligt att få post!!! Speciellt när fackavgiften på nästan 700 droppar ner

Som tur var fick jag en MYCKET bra nyhet från min lilla Mamma.

Vi lämnar alla papper till deklarationen till revisor och sen åker man dit och får domen och skriver på. Jag har aldrig nån koll på det där över huvud taget Jag öppnar inte ens deklarationsblanketten utan lämnar den med plast och allt till revisorn.
Idag så hade min syrra allafall lämnat sin blankett, hon hade öppnat den. Fastighetsskatten var hälften mot vad den brukar vara på hennes så hon och Mamma hade öppnat min för att titta på min. Och jaa, jag fick också hälften!! JÄÄÄÄÄÄÄÄJJJ!!!!!!!!!!
Det här innebär att jag kanske klarar av min motorcykelförsäkring iår, dom håller ju på och ska höja försäkringarna nåt grönjävligt. Hoppas, hoppas. Håll tummarna!

Idag har största delen av dagen gått åt till absolut ingenting. Jag har haft så himla ont i händerna och upp på underarmarna, inte har jag gjort nåt för att förtjäna det heller, det gör bara ont. Men som Lain brukar säga, smärta är vackert!

Detta onda har nu gjort att jag varken ringt till pysselkillen eller f-kassan. Fick lite skäll av Mammsen för det. Men imorron är en annan dag och då ska jag försöka ringa.

Lina, som smitit iväg norröver över påsk, ringde idag. Hon berättade att hon haft en underbar påsk med skoteråkning och grillning på isen. Jag blev inte ett dugg avis på någe vis. Jag hade ju tänkt åka uppöver jag också men förkylnngen gjorde att jag stannade hemma. Istället ringde jag upp och frågade om huset stod kvar eftersom det varit dubbel storm där uppe. Men, men, huset stod kvar och Lina hade haft kul på sitt håll och jag hade kul på mitt håll! Nästan frid och fröjd kan man säga.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min farfars själ har slagit sig ner på en fjälltopp."
Andreas, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006