Fredag

Igår så ringde jag syrran för att höra om hon skulle iväg och handla, allt i hopp om att få sällskap. Hon behövde inte handla och jag behövde mest mjölk så jag tänkte nästan gå ner till centrum. Då visar det sig att hela centrum är avstängt för det var nån gasbrand i guldsmedsaffären. Härregyyyd!!!

Då bestämde jag, med hjälp av syrran, lite snabbt att jag skulle åka och handla i en affär längre bort. Om det är gasbrand så är det bra med säkerhetsavstånd.

Mera syrran. Vi har gjort en enormt vetenskaplig studie på elförbrukning. Min elmätare har ju snurrat så himla fort i alla år, de flesta som sett den reagerar på det. Min elmätare snurrar fem varv på samma tid som syrrans mätare snurrar ett varv Vi hade ungefär samma saker på, dator, tv, klockradio och tvlåda, åsså kylskåp dårå. Sen så kollade vi elräkningen, jag har en högre beräknad förbrukning än henne. Jag har liksom gasspis och hon har elspis så min spis är ju inte med i den förbrukningen. Jag har länge misstänkt att nåt är lite fel med min elmätare men aldrig kommit längre än så. Men alltså, fem gånger snabbare än syrrans verkar ju helt sjukt!!!

Semifinalen i ESC blev ju ett totalt fiasko! Vart tog Cypern vägen??? Den som är så bra! Här kan ni lyssna om ni inte tror mig.

Cyperns bidrag 2007

En krock i planeringen har inträffat. Jag inser att jag inte kan vara på två ställen samtidigt, speciellt inte när dessa ställen ligger 55 mil från varandra. Varför blir det så ofta så att allt hamnar på samma dagar???

Så, nu får jag snällt avstå det ena och njuta av det andra.

Nu blir det till att duscha och lite sånt. Sen ska jag och syrran åka och storhandla en halv lax, nåt måste vi ha att äta på vår resa!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag har ingenting emot mammor men de stångar ofta pannan blodig när de ska uppfostra sina barn. De är liksom inte lagom arga på rätt sätt på fel tid."
Fabian, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006