Tisdag

Underbart med förvirrade människor. NOT!!

Kex hade hittat sitt leg och kort, det hade åkt ut i fodret på väskan Tänk om hon bara hade känt det så hade allt varit helt okej förutom att hämta västen på Naglo. Jaja, shit happens!
Å andra sidan så kommer hon inte åt sina pengar och kan då inte göra av med dom

Jag har försökt titta på film. Ghostrider. En riktig skitfilm faktiskt.

Blev lite inspirerad av MrT att se film, han såg minsann både den ena och den andra filmen och jag har inte sett film på jättelänge. Jag kom liksom av mig lite med filmtittandet när Ghostrider visade sig vara så dålig.

Jag övergick till Kiss, Kiss, Bang, Bang istället. Inte heller det nån höjdarrulle.

Efter den så såg jag The Great Raid, det var massa krig och skjutande men jag gillade filmen. Äntligen en film som var något sånär bra!/div>

Nu har jag fått tag på Telia, utan halvtimmes kö. Det där med att skicka sms utan att visa numret är en tjänst som numera är borta. Anledningen jag fick var att folk mobbats och användit sig av den tjänsten. Meh!!! Jag skulle ju inte mobbas!!! Så nu tycker jag att alla ska sluta mobbas så att tjänsten återkommer så jag kan skicka Tokers sms till mina kompisar!

Mer telefoni. Jäklans Comviq!!! Jag har ju fått nytt simkort, tror ni inte att dom skickat med telefonsvarare på det??? Va faan!!! Sist jag försökte bli av med telefonsvararen så tog det flera veckor, nu tog det allafall bara fyra timmar. Dumma Comviq!

Så om du ringt mig och inte fått svar så är det ju mest Comviqs fel! Va fasen liksom??? Bara göra telefonsvarare till mig utan att jag bett om det???



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En riktig kompis säger att man kan, fast man inte kan. Och så hjälper hon en tills man kan."
Tove, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006