Måndag

Idag kom det papper i brevlådan om stambyte. Jag har hela tiden trott att det skulle ske nu denna sommaren men i papprena står att det är först nästa år.

Jag har även ordnat boende. Det var mycket lättare än jag trott. Jag får bo hos JPH under stambytet!!! Han bor ju på helt fel sida stan och så, men det gör faktiskt ingenting i detta läget. Vad som helst utom att behöva bo hos Mamma känns underbart! Jag har ju erkänt mig beroende av internet och tv och det finns inte hos lilla Mamma.

När stambytet är så betalar man ingen hyra, så nästa år så är motorcykelförsäkringen grejad!!! Tyvärr så blir det en hyreshöjning på nästan 600 efter stambytet Jag har haft en förhållandevis låg hyra under alla år jag bott här men nästa år är det alltså slut med det.

Nu är det länge kvar till stambytet och jag kommer säkert att fundera över det en hel del ända tills det är klart. Det känns som att jag möblerat helt fel i lägenheten, datorskrivbordet borde helt klart stå i sovrummet vid stambyte. Förmodligen blir det som vanligt, jag går och tänker på det men gör inget och så dagen innan dom börjar ska jag packa allt i kök, badrum och hall.

Morsdagsmiddagen igår var mycket god. Syrran hade gjort pannbiffar. Gottigt!

Även systersonen och flickvän kom dit på mat. Systersonen fick med sig ett stycke matlåda till och med.
Vi fick lite halvbråttom iväg sen, syrran ville ju vara hemma till Hundkoll på tv och det började 20. Vi gick hem till Mamma och där hade jag Cajan så jag åkte hem, men syrran och Iza gick tillbaka. Alla hann hem och såg Hundkoll! Iza, the damphund, var efter detta helt slut och sov som en störtad örn.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Vår granne är politiker, men hon tycker om att se ut som en vanlig mamma, så det är en hemlighet."
Tina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006