Lördag, midsommardagen

Jahaja, idag gick färden till andra sidan stan och JPH. Åkte hoj och blev jävligt blöt!

Innan jag åkte så pratade vi lite på MSN. JPH kastade lite dart och satte en 180!!! För er som inte kan dart så kan jag meddela att det är maxresultatet med tre pilar. När jag kom fram, tre timmar senare, satt pilarna kvar i tavlan så att jag kunde beundra dom lite!

Det vi egentligen skulle göra var att städa och baka pizza. Och eventuellt måla hans förråd.

Igår så blev vi nästan lite osams över lökens vara eller inte vara i tomatsåsen till pizzan. JPH gillar inte lök, eller han gillar inte bitar med lök att bita i. Så, igår så vann jag och JPH gav upp och sa att jag kunde ju köpa en lökjävel. Jag tog för säkerhets skull med stavmixern så att löken verkligen skulle bli riktigt inmosad i tomatsåsen.

Vi kom aldrig riktigt igång med varken städning eller målning. Målningen kom aldrig igång för att färgaffären var stängd. Med städningen vet jag inte vad som hände. JPH tyckte allafall att han fått fint i köket eftersom jag, som han sa, städade två gånger. Jag gjorde ju inte det. Torkade av diskbänken innan jag började med deg och bakning och torkade av den när bakandet var avklarat. Det kallade han dubbelstädning

Pizzan blev bra allafall och JPH åt upp. När han äter upp så tycker han om, annars skjuter han bara bort tallriken. Han hade typ fyra sorters ost på sin och jag hade som vanligt väldigt lite mozzarella på min. I övrigt så var ingredienserna hemkokt tomatsås, chorizo, skinka, ananas, lite strimlat kött och färska tomater. Inte allt på samma pizza dårå.

I vanlig ordning så spelade vi biljard! Och i vanlig ordning så vann jag.

Att vi spelade typ tio matcher och jag vann en behöver vi inte tala högt om....

När jag kom hem med hojen till Mamma så blev hon så himla glad, dels för att jag inte halkat av vägen och dels för att hon fick ett stycke t-shirt och ett stycke matlåda med pizza. T-shirten fick jag med mig från JPH för att torka av hojen med och han tyckte Mamma kunde få den. Matlådan tyckte Mamma var så himla full att hon nog hade mat i flera dagar!

Till saken hör att t-shirten kom från högen som JPH skulle kasta, kanske ska höra om jag kan ta några till därifrån

Jag har även hunnit prata lite med Norrland idag. Han skickade så käcka låtar till mig. Gamla schlagers. Jag skrattade så jag nästan grät! Härregud vilka låtar han hittat! Det värsta är väl egentligen inte låtarna utan att just Norrland har låtarna hemma hos sig. Helt krejsi!!

Smakprov ges här med en av låtarna! Carina Ahrle sjunger Läppstift på din krage:

Nu är jag helt slut kan jag säga. Inte av den så kallade städningen utan av hojåkandet! Det var faktiskt väldigt jobbigt på hemvägen, det regnade bara lite men så när jag var mitt på E4an så kom en störtskur. Alltså, det regnade så det typ stänkte in genom mitt stängda visir! Så nu blir det natti, natti här!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Många gifter sig för att ha någon att dela sina sorger med."
Sabine, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006