Fredag

Idag har vi varit till det lite större samhället och shoppat loss på Ica-affären! Igår så började det sina med salladsgrejs så vi har fyllt på med sånt mest, och mjölk såklart! Bolaget fick också ett besök.

När vi kom hem så kom jag på att Mamma sagt att hon ville ha bilder av gården för att visa sin granntant. Så nu har jag varit på långprommis för att fota. Gräsmattan måste ju vara med så att granntanten får se hur mycket jag jobbar när jag är här

Har pratat med syrran också. Vet ni att hon hade lyckats få över bilder från mobilen och till sin dator helt själv!!! Utan hjälp!!! Jag är sååå imponerad. Självklart är det ju jag som har lärt henne hur hon ska göra För att underlätta för henne så har jag sagt att hon ska högerklicka och välja klipput eller kopiera och sen klistra in i sin egen dator. Jag tror bara att det skulle strula till det hela om hon skulle använda lagrabilder i Nokia PC Suite.

Just det, nu är svalungarna kläckta för idag låg det äggskal utanför köksfönstret. Här har jag försökt fota boet, inget vidare när man inte har zoom på kameran utan får nöja sig med mobilkameran.

I allafall, det är den lilla mörka klumpen som är själva svalboet. Jag känner nu att jag nog snart måste köpa en digitalkamera, en riktig en så jag kan zooma.

Nu ska jag dricka cider med x och strawberry desire som smak och sen blir det sill och potatis till mat!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag blir alldeles utsliten av att vara stilla."
Markus, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006