Söndag

Huvudvärken gick över!!! Tänk att man kan bli lycklig över så lite va?

Lite senare igår så började den försöka sig tillbaka. MrT, han ni vet som är omöjlig att få tag på när han har varit på stan, lös med sin frånvaro så länge att jag blev lite orolig. Halv tio på kvällen svarade han. Härreguuuud!!! Han visste ju att jag ville ordna tågbiljett. Vid den tiden orkade han inte sätta sig vid datorn. Dumma Men, bättre sent än aldrig, har jag hört.

Som tur var så ringde Lund strax efter middagen. Hon kollade upp priser och framförallt tider på tågen. Tiderna verkar hyfsade men 200:- till Sundsvall och sen 800:- därifrån och hem Hur tror dom som bestämmer att folk ska välja tåget istället för bilen???? Dubbelt så dyrt mot att åka bil ju Dessutom så kan jag inte få med mig allt jag tänkt.

Hur som helst så fick jag efter mycket ringande tag på MrT idag och biljetter är bokade. Summan blev till slut 840:-, tur att jag ska ta Cajan upp sen, tåg har man ju inte råd med.

Igår fick vi även tag på BI som äääntligen kom hem från marknaden. Vi åkte ner till dom med en orkidé som uppvaktning för att både BI och hennes man fyllt någotsånär jämna år. Inte alls nu utan i vintras, men då var ju inte vi här. Bättre sent än aldrig, har jag hört.

Å just det! Lund fyller ju år idag! Grattis gumman!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det kan vara en naturkatastrof för barnen om föräldrarna skiljer sig."
Stina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006