Lördag

Man slutar aldrig att förvånas! Igår så åkte jag tåg från landet till Sundsvall, en och en halv timme Det är ju typ längre tid än det tar med bil!!!

Igår så åkte vi till Scorpfamiljen för att äta grillspett. Det blev inte riktigt som planerat för Cam fick hur mycket tonårsflashbacks som helst när hon träffade fru scorpa. Lite snopet men självklart följde jag med Cam när hon skulle därifrån. Jag är ju faktiskt här för att träffa Cam. Hoppas inte Scorpfamiljen tog illa upp.

Efter flashbacken så åkte vi in till stan. Hängde in en kasse sprit i garderoben. Hade kul. Hämtade en kasse sprit i garderoben och personalen säger ingenting om det. Sånt händer bara i norrland!

Vi åkte hem för att Cam var hungrig men vi åt aldrig nåt. Imorse så brassade vi kaffe och rostade mackor och sen gick vi in på öl! Såhär en fem öl senare så kan jag säga att det känns ganska okej!

Vi har även försökt att få oss lite hångel, det har gått lite halvdåligt. Det närmaste vi kommit är sms-hångel med bartendern. Och jaa, det händer bara i norrland.

Lite kuriosa för er som trott att jag dött. Gräsklipparen gick sönder och fick åka på lagning. Gräsklipparen kom tebax och jag tillbringade 5 och en halv timme på den innan jag hoppade på tåget. Känns inte alls stressigt!

Nu dårå, vi har inte kommit ur sovkläderna, övriga gäster anländer om en trekvart ungefär. Vi har inte hunnit med vilning. Men vi mår jävligt bra!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"De som är viktigt för mammor är att de får barn. Om de olyckligtvis inte får barn blir de ensamma mammor hela livet."
Jan, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006