Torsdag

Syrran och jag har en ny idol igen! Peter Stormare!!! Inte för att han är skådis utan för att han är med på en Poodles-låt!

Här är låten:

Jag känner att jag inte orkar nånting idag. Det blev som jag trodde liksom, hemma. Rätt skönt i och för sig. Men, jag vet ju att det finns kompisar både på schlagerkvällen och på systersonens spelning som tycker att jag absolut borde vara där istället för hemma. Förlåt, men jag orkar inte. Schlager kan vi gå på Naglo och lyssna på och systersonen spelar helt säkert en massa fler gånger!

Igår var det fotboll på Söderstadion. Jag och MrT satt limmade framför tvn och tittade. En bit in i andra halvlek så är det nån som kastar en öl över en som ska kasta inkast och matchen bryts. Jäffla idioter det finns!!!

Både igår och idag har varit helt uppfuckade tycker jag. Sovit några timmar, varit lite vaken och sovit igen. Jag sover så jag blir helt svettig, det är ju helt sjukt! Hade det inte varit för dejten igår så hade det nog varit ännu värre, tänk vad lite gos kan göra. Speciellt här på eftermiddagen idag när min tv-låda bara tvärslutar att fungera. Alltså helslutar! Vet inte om det är usb-minnet som strular eller nåt annat, efter en massa pill fick jag igång den och ännu en gång så tycker jag att jag är sååå duktig på att ta backuper på filer jag behöver.

Mot tv-soffan!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag har ärvt ögonen av min pappa och håret av min mamma. Täckjackan har jag ärvt av grannen."
Sylvia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006