Söndag

Idag har jag sett till att MrT fick åka säkert hem. Vi åkte Cajan ner till syrran och sen tog vi hennes bil. Som syrran sa, det är säkert lika långt till henne som det är hem till MrT. Men säkert fick han åka!!!

Efter att MrT var avlämnad hemma så åkte jag och syrran till Sus. Hon har en sån jäkla astuff telefon, det är bara ett problem, hon kan inte skicka eller ta emot mms. Här är telefonen, både för sig själv och i jämförelse med ett Marlboropaket:

Telefonen går på engelska eller på mandarin så Sus har valt engelska. För att få mms-inställningar så måste man uppge vad man har för telefonmärke och modell, kundtjänst gillar inte att man säger att telefonen är ett Marlbara Light-paket. På telefonen så står det mandarintecken och sen 3838 så vi tänkte att tecknen säkert är själva telefonmärket.

Smart som jag är kommer jag på att vi ringer lokala kinakrogen och frågar om någon där kan läsa mandarin. Vi ringde till syrrans lokala kinakrog och fick svaret att kocken där var en jäkel på mandarin. Sagt och gjort, vi åkte dit!

Tyvärr så visade det sig att tecknen före 3838 betydde storrökare eller cigarettkungen. Vilken besvikelse! Kocken tittade även inuti telefonen och på batteriet men inga ledtrådar om vad det kunde vara för fabrikat på den.

Något besvikna så åkte vi tillbaka till Sus för att inta en middag bestående av abborrgryta. Jättegott blev det!

När vi var där så passade vi på att prova ena sonens skor, såna där med hjul i bak. Ser ut såhär:

Totalt livsfarliga. Många provade att åka och ingen ramlade. Det var jättesvårt att åka, att bara lyfta tårna och sen rulla fram låter ju lätt men det är skitsvårt!!! Halt som sjutton!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det värsta med att slåss med syskon är att man kan skada sig själv."
Jacob, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007