Lördag

Melodikrysset kom liksom bort i morse när jag upptäckte att men ftp-dator har dött. I fyra timmar har jag bökat runt med den datorn utan något vettigt resultat.

Ringde MrT för att brainstorma lite om datorn. Han tyckte jag skulle ta ut hårddiskarna en och en för att kolla om det är en sån som gått trasig. Just nu så känner jag att jag inte orkar krypa mer under skrivbordet, mitt knä som blev så dumt i Sundsvall gör fortfarande ont och krypning är inte favoritsysselsättningen just nu.

Det som händer är att den startar så man ser svarta skärmen där hårddiskarna syns och sen byter den svart skärm till mitt kontrollerkort och visar hårddiskarna som sitter fast på det. Sen blir det bara svart, utan minsta tillstymmelse till liv.

Det som är lite trist med denna datorkrasch är att Maths höll på att tanka upp grejer till min ftp och andra höll på att tanka ner. Nu vet jag ju inte ens när jag får igång den, om jag får igång den. Dessutom så ligger alla filmer och musik på den datorn, känns inte så lockande att börja stuva om diskarna mellan datorerna. Jag vill bli kär i nån datatekniker som bara fixar allt sånt här!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tycker att sagor är fina, för då sitter mamma still en liten stund."
Line Marie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007