Söndag

Härreguuuud liksom!!!!

Igår så dog min ftp-dator och jag fick köra första hjälpen på den. Efter alla timmar igår så insåg jag att MrT nog hade rätt, hårddisken har dött. Som tur var så hade jag en dator i garderoben som hade en hårddisk i sig. Kopplade in den och då började problemen!!!

För det första så var win98 installerat på den där disken, det gick inte alls ihop sig med grejerna i min ftp-dator. Formaterade och började installera xp. Det var inte lätt, den bara skriker att filer saknas och det går inte att leta reda på filerna. I ren panik så drar jag ur kontakten och låter datorn vara strömlös i typ 5 minuter. Startar installationen igen och då jäklar funkade det! Woohoo!!!

När detta pågår så ska jag bara ta hem drivisar till mitt kontrollerkort på andra datorn, då halvdör den och start-knappen försvinner! Till slut så insåg jag hur jag kunde göra en systemåterställning utan startknapp och den började fungera ganska bra igen.

Aj hejt kåmpjuters!!!!

Under den här tiden med allt datorstrul så var det MrT som fick stå ut med alla telefonsamtal och skrikande och förbannande av datorer. Han tog det bra som tur var. Jag var helt inne på att gå på krogen och ragga upp en datatekniker som skulle bara finnas och fixa mina datorer. Som tur var så gick det över. Aj lajk MrT faktiskt! Speciellt igår när han inte ens blev arg trots att jag var så himla jobbig.

När jag höll på och rota fram datorn från garderoben så hittade jag en datamus, tror jag ska ge den till syrran eftersom hon haft en del datamustrubbel på senaste tiden. Kanske kommer det då att låta såhär:

Datamus

Nu är hösten här tror jag, det är värmeljus och långljus som gäller på kvällarna nu. Även alla timers har varit helt fel inställda och fått ställas fram bra mycket. Men även om det är mörkt så är det ju så mysigt!!! Kura ihop sig i soffan med en kopp varmt te och en filt liksom. Ååååå, myyyyyyyyys!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Barn blir rädda av sagor, men de vuxna bara berättar och berättar."
Reidar, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007