Tisdag

Idag ringde hon som tydligen är min handläggare på f-kassan. När hon presenterade sig så höll jag på att svimma och trodde att nu är det nåt strul igen. Så var inte fallet utan hon ville bara berätta om förslaget till beslut om ersättning som jag fått i posten i fredags. Hon verkar rätt vettig och jag hoppas att hon är det också. Beslutet fattas inte förräns den 2 okt och det känns ju fint att jag då kan oroa mig i några veckor till.

Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig så hade jag ont överallt och frös järnet. Problem blev det då jag ville ha täcke på mig men det gjorde ont att ha på sig. Vaknade idag i ungefär samma tillstånd men med halsont till det. Jag orkar inte vara sjuk nu!!

Dagen har tillbringats med att omväxlande bada varmt och att vara nerbäddad i soffan. Jag stod inför ett nästan oöverstigligt hinder när jag märkte att jag var tvungen att åka och handla. Alltså, när det gör ont att ha kläder på sig är det inte kul att handla. När jag klev ner till Cajan så åkte jag olagligt utan bälte, det var helt hemsk smärta. Helt slut när jag kom hem och tappade upp ett varmt bad igen.

Framemot kvällen så kände jag att jag ville ha lite riv i halsen. Först en knäckemacka och sen kom jag på att jag skulle göra musli. Musli görs med fördel i ugnen. Gärna utan att glömma havregrynen i ugnen, det blir sån himla rökutveckling när man glömmer. Gissa om jag glömde. Men självklart!

Om jag inte glömmer muslin i ugnen så gör jag faktiskt god musli. Havregryn, lite vätska, salt och honung. Rosta. Klart! Det ska bli lite färg men absolut inte mycket. Nu vet ni det!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min pappa kan en saga från förr i tiden, om trettioen små igelkottar och ett gult lejon."
Nelly, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007