Torsdag

Så underbart att min medusin tog slut igår så att jag var tvungen att ta en tur till apoteket. Gaaaaah!!! Inte kul att ge sig ut när man inte mår bra utan känner sig febrig och svettig. Men, jag klarade det!

Min syrra har fått sin nya tvlåda, en med hårddisk så att man kan spela in. Bara för att hon nu kan spela in så skulle hon börja följa en serie, Heroes. Inspirerad av henne så började jag också titta på den igår. Superkrafter som att inte kunna skada sig, se in i framtiden, stoppa tiden. Vet inte om jag tycker det är bra, men jag ska nog se i allafall nåt avsnitt till.

Idag känns det väl lite bättre kan man säga, kanske jag ska ut och handla idag också!

Nä, allvarligt. Idag har jag knappt varit uppe nånting. Skällde ut en stackars tjej som ringde från Canal Digital. Pratade med Lina för hon satt på Bromma och planet var försenat.

Lina hade fått de roliga papprena från f-kassan. Hon skulle ringa sin handläggare innan den 18:e och självklart så ringde hon direkt, då har handläggaren semester till den 19:e! Dessutom så har hon bara till den 28:e på sig att skicka in alla papper. Innan dess ska hon alltså hinna fylla i bunten med papper och träffa läkare som ska skriva läkarutlåtande. Läkare brukar inte skriva utlåtandena på en kvart liksom. Försäkringskassan i ett nötskal!

Idag är det säsongspremiär på CSI Miami, tror jag ska se det!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En saga handlar om Hans och Greta som bor i ett pepparkakshus. Där finns en häxa som vill äta upp dem. Men hon vill inte ha dem råa, så hon grillar dem först. Det är kul."
Kathrine, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007