Fredag

Idag har jag varit på den välsorterade Ica-affären och shoppat. Hittade bland annat en ny handväska, modell lite större. Hoppas den kommer kännas bra, jag har proppat ner allt från gamla väskan i den nu i allafall.

Väskan har hur många fack som helst och så är den kamouflagemönstrad. Jag tror nästan att det går att få ner datorn i den om man bara vill tillräckligt. Helt otroligt att jag går iväg med tanken att köpa väska och kommer hem med en jag faktiskt gillar, det brukar aldrig hända.

Jag blev så uppspelt när jag hittade väskan att jag glömde hälften av det jag skulle ha. Jag hade tänk att köpa valnötter eller något liknande för att ha i müslin, det glömde jag. Däremot så kom jag ihåg Flora, eller Milda då, trots att jag hade det hemma. Aj ämm sååå duktig på att shoppa!

Mitt hår har nu äntligen fått lite färg, jag har ju bara varit på gång sen jag kom hem. Det har inte lockat med hårfärgning när jag varit febrig och svettig, risk för att färgen rinner då tror jag. Nu är den i allafall på plats!

Mera hår, jag är lite kluven nu. Ska jag eller ska jag inte fortsätta med lugg? Missan har sagt att luggen måste växa lite innan det klipps ihop med resten och just nu så är det helfel längd på luggen. Pratade med Cam och hon tyckte jag skulle avvakta med luggbeslutet i några veckor till. Jag får se hur det blir, nu ska jag platta och prova hur det blir.

Samtidigt som hårfärgningen så körde jag lite Veet hårborttagning. Att man aldrig lär sig! Jag tror det beror på att huden blir så mjuk även fast inte allt hår går bort, att jag provar igen och igen och igen alltså. Nu blev jag lite tussig på benen, eller vad man ska säga. Det står max 6 minuter på förpackningen och jag hade på i 6 minuter, undrar om jag törs prova med 8 minuter.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Prästen frågar om man vill gifta sig med den som står bredvid eller om man hellre vill ha någon annan. Oftast är det ingen annan där, så då svarar man ja."
Emil, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007