Lördag

Jag provade inte 8 minuter med Veet igår. Istället msnade jag med JPH och han pratade om Engelen och band som spelar där och jag blev festsugen. Åkte in och träffade JPH med tillhörande kompis och vi hann med tre ställen, alla i Gamla Stan.

När jag var på väg mot t-banan så skulle jag i vanlig ordning på bankomaten. Samtidigt så ringer jag FreddeN i hopp om att han kanske skulle ut på stan. När jag kommer fram till bankomaten och det blir min tur så ser jag att det är en bekanting som står innan mig, hon säger nåt om att den kanske inte funkar. Jaja, jag testar tänkte jag. Det funkade och när jag strulat klart med kort och pengar och telefon så var bekantingen borta. Lite snopet, hade varit kul att prata lite.

Anledningen att JPH med kompis skulle till Engelen var att kompisen brukar spela där och ville se bandet som spelade igår. Ganska bra coverband kan man väl säga. Det bästa med just detta Engelenbesök var när jag var ute och rökte och såg spellistan, SmalareÄnThord ska spela där två gånger under hösten! Det är ju ingen garanti för att jag kommer lyckas gå dit, men man kan ju hoppas!

Ett av de övriga ställena var Medusa, eller vad det nu heter. Jag har varit på stockholms värsta tjejtoa! Fy fasen alltså!!! Trots denna toalettmisär så fanns det faktiskt papper!!! Jag överlevde besöket men kommer inte gå dit mer på väääldigt länge.

När klockan blev tjugo över elva så kom jag ju på att jag skulle gå och möta Lund vid Vindhem. Jag kanske inte talade om det, hon och jobbet var på räkbåt, eller om det är tacobåt. Härreguuud!!! Jag och Lund har inte setts på minst 5 år tror vi. När sällskapet kommer av båten så har Lund bestämt att dom ska gå på Engelen för att där har hon minsann aldrig varit. En gång var jag på Engelen två gånger!

Jag hade en mycket trevlig kväll igår, bättre än på länge faktiskt! Känns bra att jag faktiskt kan ha kul när jag går ut! Tyvärr så kom inte FreddeN till samma ställe som jag utan han fastnade vid Stureplan. Jaja, det går fler båtar! Hoppas även att Lund kommer att komma ut på stan lite oftare än vart femte år, hon såg så himla glad ut och då blev ju jag glad. Lund har haft en tuff tid med både jobb och familj och var väl värd gårdagskvällen!

Idag ska jag och MrT titta på fotboll, Sverige - Danmark tror jag. Lite mysigt sådär men jag misstänker att jag somnar som en stock i soffan.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När ett barn blir fött blir mamman så glad att hon exploderar."
Hedda, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007