Söndag

Jag har ett tag fastnat i en Flashback-tråd, den här, öppnas som vanligt i nytt fönster/flik. Bara för denna tråd så har jag sett massa filmsnuttar på YouTube som det länkas till i tråden. Så nu är den stora frågan: Har människan varit på månen eller inte???

Det jag mest undrar efter att ha läst hela den där mastodonttråden är om åldern på skribenterna. Om det är så att de som tror att det är fejk är födda senare eller om även folk som såg det själva på tv tror att det kan vara fejk.

Det är tur att Flashback finns, tänk vad mycket kul, intressant, dumt, skojsigt man kan läsa där. Igår så var det mitt tidsfördriv i väntan på fotbollsmatchen. MrT och jag skulle ju se den ihop. Guuud va länge det dröjde till avspark!!!

Det var försnack hur länge som helst. Vår statsminister Fredrik blev intervjuad, han sjönk som en sten i våra ögon när han säger att han varit på en och annan fotbollsmatch och stått i Jyyyyrgårdsklacken!!!

Glass är inte någon favoriträtt hos mig, men igår, då jäklar var jag jättesugen på just glass. MrT skulle handla med sig och det var nog därför jag tyckte att avsparken dröjde så fruktansvärt. Men jag fick min glass till slut och den var underbart god!

På förkvällningen igår så ringer JPH. Han undrade vad jag menade i fredags när jag sa att jag älskar honom. Meh! Som vanligt såklart! Jag älskar ju honom! Enda problemet är att jag liksom aldrig nånsin lyckats bli kär i honom. Men nu dårå när allt var som vanligt så blev han lugn igen. Härreguuud liksom, jag älskade alla i fredags för jag hade så himla kul och trevligt!

Å vet ni? Jag somnade inte i soffan! Däremot så sov jag i hela 6 timmar utan att vakna nån gång!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jämställdhet betyder att mamman och pappan producerar barnen tillsammans. Förr i tiden var det bara mamman som födde upp barnet, medan pappan gick fram och tillbaka till banken."
Anette, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007