Tisdag

Jag kom iväg och ställde om timrarna igår! Största anledningen till att jag kom iväg var att jag skulle åka och köpa en virkkrok. När jag tittade bland mina garner så hittade jag smalt virkgarn som blev över när jag gjorde mitt överkast men ingen virkkrok som passade. BII har lärt mig att det är nr7 man ska ha till sånt garn. Måste försöka göra nåt av det överblivna garnet tänkte jag och nu har jag börjat göra flera farmorsrutor men jag vet inte vad det ska bli.

Nu när jag börjat med nytt virkprojekt så inser jag att jag nog aldrig mer ska virka stora saker av smalt garn utan hålla mig till lite tjockare garn till filtar och allt annat. Härreguuud vilken tid det tar att få ihop bara en ruta liksom. För er som inte har någon virkkoll kan jag upplysa om att virkkrok nr7 är förjävla liten och ju mindre krok och smalare garn dessto längre tid tar det.

Idag har jag bäddat rent i sängen också. Så himla fint det blir med mina jordgubbslakan!!! Nu kommer jag nog kunna sova som en stock i natt. Hoppas jag. Det stod inte alls på agendan. Jag skulle virka, duscha och åka och handla. Men, det känns jäkligt skönt nu när sängen är renbäddad!!

Mer som inte stod på agendan var att jag skulle försöka fortsätta följa serien Heroes, nånting som JPH hjälpte mig med genom att lägga avsnitt två på min ftp. Alltså, avsnittet var 42 minuter och det tog en och en halv timme att titta på. Dumma dator! Av nån anledning så frös hela datorn hela tiden, vaaarför liksom??? Till slut så fick jag i allafall se avsnittet och nu måste jag komma ihåg att titta på nästa imorron. Och nää, jag vill inte ladda ner serien och titta utan jag vill titta "live" på TV4!

Inse att dagens agenda ändrade sig. Jag hoppade över både dusch och handling och tog ett glas vin och har nu börjat pilla med datorn för att kanske hitta något som är fel i den. Jag tror att det kan vara nånting som är glapp, grafik eller moderkort typ. Det är ingenting som jag kan fixa just nu, jag har helt enkelt inte råd att köpa nytt moderkort eller grafikkort för att prova. Eller, jag har inte råd med någonting mer än att gå på Ica där jag har kredit på mitt kort.

Hallå!!! Ica-Stig!!!! När kommer grafikkort som veckans kortvara?????



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag ska bli rik när jag blir stor. Och så ska jag vara mycket i utlandet, för jag tycker om att bli brun."
Petter, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007