Onsdag

Oj vad jag har sovit! Efter ett glas vin och datorpillande så blev det middag bestående av pasta. När middagen var uppäten så bäddade jag ner mig på soffan för att se lite tv. Jag var hur trött som helst. Somnade nästan på soffan och gick in till sängen och la mig istället. Vaknade inte många gånger under natten och har sovit i omgångar under hela dagen. Som vanligt så har det varit sovisar inblandade men ändå.

Dagen har gått spårlöst förbi i mitt liv men jag tror att jag fått välbehövlig vila. Agendan för dagen är den som var för igår, duscha och sen åka och handla och det trodde jag att jag skulle fixa galant. Det gick inte så bra som jag trott. Kändes inte alls jobbigt när jag helt plötsligt inte kunde andas och inte kunde gå därifrån. Men, jag fick hem filmjölk och mig själv och Cajan så nu är det lite bättre, mest trött efter händelsen.

Jag har kollat datorn och den verkar, peppar, peppar, fortfarande fungera. Har inte utmanat den med några större aktiviteter ännu men planerar att se en film eller nåt senare. Får se om jag hinner med det idag, jag får ju inte missa Heroes!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tror inte att man blir lyckligare av pengar. Jag tror bara man blir gladare."
Jörgen, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007