Torsdag

Jag är sååå trött!!!

Drömmer som jag inte gjort på flera år. Kan det vara så att nu när jag tagit sovisar varje dag att effekten av dessa kommer i efterhand? Det är skönt att få sova men det är inte så kul att vara såhär trött. Hoppas det rättar till sig snart. Men drömmandet får gärna fortsätta, jag gillar att drömma!

Igår så missade jag inte Heroes! Rätt bra än sålänge. Superkrafterna visar sig mera och en pappa uppför sig misstänkt. Hoppas att serien fortsätter såhär och inte ballar ur mot slutet. Sen har jag läst att det finns en till säsong efter denna som är säsong 1, jag får ju verkligen hoppas att säsongerna är avslutade så det inte blir en cliffhanger i sista avsnittet.

Datorn, den som strulade senast, verkar faktiskt fungera nu. Jag har tittat på två filmer, Oceans13 och Popcorn. Inga störningar eller så alls faktiskt! Trots att Oceans13 inte var världens bästa film så var den helt klart jättemycket bättre än Popcorn. Men efter dessa två filmer som inte gjorde nåt vidare intryck så känner jag att jag vill se en riktigt bra thriller, frågan är bara vad sjutton ska jag titta på???? Kom gärna med förslag på nån bra film så jag kan roa mig i helgen som kommer!

På agendan idag står att jag inte ska missa Heroes! Hur tror ni att det går?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Yrkeslivet är något som man inte slipper undan, om man inte flyr till Spanien."
Markus, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007