Lördag

T-minus 13 dagar.

Igår, bara för att det regnade, så åkte jag hoj till JPH. Jag måste sluta åka hoj dit, det regnar fasen varje gång jag tar mig för den aktiviteten. Anledningen till mitt farande igår, förutom att träffa JPH dårå, var att jag skulle platta hans hår. JPH har väldigt lockigt och väldigt mjukt, nästan bebishår. Nu ska han ha frisyr modell längre och det ser tydligen inte bra ut med hans lockar.

Jag plattade och fixade och det blev faktiskt rakt! JPH såg nästan inte ut som sig själv! Han tyckte det var mycket fix med plattningen, härreguuud liksom, att platta hans hår tog en kvart!!! En kvart från kontakt i alltså. Mitt hår tar en timme från det att tången blivit varm. Lite synd att han hade en frisyr som var klippt som snedbena, när man la fram allt som lugg så såg han verkligen inte ut som sig själv.

När jag var där så blev jag hungrig och fick mat också, vilken tur man kan ha va?

Inte heller förlorade jag en enda gång i biljard!!! Ska jag säga att vi inte ens var in till biljardbordet? Nä, det struntar jag i.

Självklart så regnade det även när jag åkte hem så jag var något kall och frusen när jag kom fram. Då sitter en lapp på Cajan, men shit, p-böter var det första jag tänkte. Som tur var så var det ingen böter utan en lapp om att jag skulle gå till grannen innan jag åkte hem. Hos grannen fick jag en påse plommon, jättegoda!

Ett glas vin när jag låg i ett varmt bad och några plommon på det gjorde min fredagkväll!!!

Idag blir det fotboll och lite ätbart hemma hos MrT. Det regnar även idag så min plan att ta en prommis dit spricker nog. MrT-familjen ska till farmor och äta pankisar så jag hoppas att dom hinner hem i tid till fotbollen! Man vet ju hur mammor är!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Skolans jobb är att utbilda barn till vuxna."
Raymond, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007