Måndag

T-minus 11 dagar.

Jag hämtade min prispåse igår! Den fanns för avhämtning hemma hos Iza och den damphunden blev helt galen när jag kom dit och visste inte vilken tass hon skulle stå på. I påsen fanns: 1 HäntExtra, 1 glödlampasnaps, 1 par lösögonfransar med tillhörande lim, 1 tepåse, 1 paket cigg och en dubbelpipig gevärtändare! Hur dom kom på just HäntExtra är en gåta faktiskt, jag tror aldrig jag knappt läst tidningen ens i väntrummet hos tandläkaren.

Ciggpaketet såg ut som Sus-telefonen och lösögonfransarna såg ut som helt vanliga lösögonfransar. Anledningen till att jag fick det dubbelpipiga geväret var såklart att jag fick kulan, en Elkschnaps, förra gången de var på kryss, bilden längst till höger.

Igår så var det Fem Myror igen. Magnus, Brasse och Eva. Gårdagens program presenterade bokstaven E och siffran 3. Triangelorkestern gav en konsert, Brasse hamnade Mittemellan och Eva hade namnsdag. Härreguud! Hösten -73 och våren -75 gick programmet och sen som julkalender -77. Det är fortfarande lika himla bra ju!!! Och, Wikipedia iss maj frännd!

Det blev ingen tur till S-J igår, när vi fick kontakt i realtid så hade jag bäddat ner mig på soffan och orkade inte göra nån sån ansträngning som att ut och köra bil. Idag klockan 18 är det tänkt att jag ska åka över istället.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tycker om vuxna jag. De är på något sätt en naturlig del av vardagen. I alla fall för närvarande."
Carl, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007